linkedin ikon

Et banebrydende overblik

 

Sport Screen System indeholder alle nødvendige funktioner til den daglige håndtering af journalføring, deltagelses- og skadesregistrering. Med et online system er data altid inden for rækkevidde, og klubben har altid let adgang til indtastning af data.

 

Registering af skader

Med Sport Screen System er det simpelt at holde styr på din data. Når en spiller bliver skadet, noteres skaden i systemets skadesformular. Den formular er baseret på UEFAs anbefalinger og sikrer, at alle relevante aspekter omkring skaden gemmes.  Journalnotater med mere gemmes desuden direkte på den enkelte skade, og der er mulighed for at uploade dokumenter så som scanningsbeskrivelser eller træningsprogrammer på den enkelte spillers profil.

 

Journalføring

Før den daglige journal direkte på den enkelte spillers skade. Journaloptegnelserne gemmes på den pågældende skade, hvilket gør det enkelt let og overskueligt at evaluere tidligere skadesforløb. Der er desuden mulighed for at føre mere generelle journalnotater, som ikke er relateret til en specifik skade.

 

Upload dokumenter

Scanningsbeskrivelser, træningsprogrammer og andre dokumenter kan let uploades på den enkelte spillers egen profil. Man slipper derfor for at have data og dokumenter gemt i flere forskellige systemer eller programmer, og data går ikke tabt.

 

Forebyggelse af skader

Med udgangspunkt i spillerens egen skadeshistorik, er det muligt at igangsætte en individuel forebyggelsesplan – baseret på spillerens specifikke behov. Historikken vil afsløre, hvilke skader spilleren oftest rammes af, og hvornår på sæsonen skaden rammer. Er spilleren ofte skadet i opstartsfasen, i perioder med mange kampe eller hård træning. Sport Screen hjælper med at give et overblik over dette, så du kan træffe de bedste valg til forebyggelse af fremtidige skader.

 

Følg spillerens deltagelse

Sport Screen System giver mulighed for at registrere samtlige kampe og træningssessioner og dermed følge med i spillerens tilgængelighed. Er spilleren til rådighed for træneren ofte nok?

 

Unik statistik funktion

Sport Screen System indeholder en unik statistikfunktion, der konverterer den indtastede data til overskuelige og anvendelige grafer og tabeller. Brug dette til at sammenholde nuværende og tidligere skadessituationer, og vurdér effekten af eksempelvis skadesforebyggende tiltag eller ændringer træningsdosering eller kampfrekvens.

 

Vil du høre mere om Sport Screen System, så tag kontakt til os via nedenstående kontaktformular eller ring på +4522121819

Prøv systemet gratis i Jeres klub

Vi kan opsætte en profil for netop jeres klub, og give jer en personlig fremvisning af systemet.

Har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon +45 22 12 18 19 eller skriv til ah@sportscreen.dk

    Udfyld formularen for at høre nærmere om Sport Screen System